Top

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is wat Woonstaete biedt. Je eigen appartement, maar dan in een villa. Luxe, maar betaalbaar wonen.

Elke Woonstaete Woonvilla corporate heeft 12 luxe appartementen - verdeeld over drie verdiepingen - stuk voor stuk mooi afgewerkt en opgeleverd met een nette badkamer en een complete keuken. Een Woonstaete Woonvilla corporate is moeiteloos inpasbaar op bestaande locaties, maar tevens geschikt om op zichzelf staand of met meerdere complexen samen ergens gebouwd te worden.

De laagoverzichten van de Woonstaete Woonvilla

De plattegrond van de appartementen in de Woonstaete Woonvilla

Appartement

De Woonstaete Woonvilla kent een hoog afwerkingsniveau. Wonen in een Woonstaete Woonvilla betekent betaalbaar wonen met allure.

De appartementen hebben een gecombineerde woon-eetkamer voorzien van een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming.

Elk appartement wordt opgeleverd met een complete keuken en een nette badkamer.

Elk appartement heeft 2 slaapkamers. Net als in de woon-eetkamer hebben de slaapkamers een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming en zijn de kamers voorzien van kunststof draaikiep­ramen. Frisse ruimtes met volop daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

De woonvertrekken van het appartement