Top

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is wat Woonstaete biedt. Je eigen appartement, maar dan in een villa. Luxe, maar betaalbaar wonen.

Elke woonvilla van Woonstaete heeft 12 luxe appartementen - verdeeld over drie verdiepingen - stuk voor stuk fraai afgewerkt en compleet opgeleverd met een fraaie badkamer en een compleet ingerichte keuken. De woonvilla's zijn moeiteloos inpasbaar op bestaande locaties, maar tevens geschikt om op zichzelf staand of met meerdere villa's samen ergens gebouwd te worden.

De laagoverzichten van de Woonstaete Woonvilla

De plattegrond van de appartementen in de Woonstaete Woonvilla

Appartement

De Woonstaete Woonvilla kent een hoog afwerkingsniveau. Wonen in een Woonstaete Woonvilla betekent betaalbaar wonen met allure.

De appartementen hebben een gecombineerde woon-eetkamer voorzien van een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming.

Elk appartement wordt opgeleverd met een complete keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keukens en badkamers worden geleverd en afgewerkt met een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Elk appartement heeft 2 slaapkamers. Net als in de woon-eetkamer hebben de slaapkamers een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming en zijn de kamers voorzien van royale aluminium draaikiep­ramen. Frisse ruimtes met volop daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

De woonvertrekken van het appartement