Top

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is wat Woonstaete biedt. Je eigen appartement, maar dan in een villa. Luxe en betaalbaar wonen.

Elke Woonvilla van Woonstaete heeft 12 luxe appartementen - verdeeld over drie verdiepingen - stuk voor stuk fraai afgewerkt en compleet opgeleverd met een fraaie badkamer en een compleet ingerichte keuken. De Woonstaete Woonvilla premium, die zeer duurzaam gebouwd wordt, zijn moeiteloos inpasbaar op bestaande locaties. Tevens is ze geschikt om alleen of met meerdere villa’s samen ergens gebouwd te worden.

De Woonstaete Woonvilla premium

De Woonstaete Woonvilla is een stijlvol, compact woonconcept met een luxe uitstraling, dat bestaat uit twaalf driekamerappartementen, verdeeld over drie woonlagen en een statige centrale entree.

 • GBO ca. 64 m2
 • BVO ca. 71 m2
 • Inhoud ca. 165 m3
 • Bergingen 5 m2
 • EPC 0
 • Duurzame constructie
  De Woonstaete Woonvilla is volledig opgebouwd uit staalframe, waarmee het gebouw niet alleen zeer snel neergezet kan worden, maar bovendien volledig recycle en upcyclebaar is. Staalframebouw combineert de pluspunten van houtskeletbouw (licht van gewicht) met de pluspunten van staal (maatvast, minder gevoelig voor klimaatinvloeden én bestand tegen ongedierte en schimmels).

  Belangrijkste voordeel van de staalframeconstructie, is dat deze in hoog tempo opgebouwd kan worden, maar vervolgens ook na jaren weer volledig afbreekbaar is. Waarmee het geheel in de tijdsgeest dus ook een zeer duurzaam alternatief is.

  Inpasbaar op elke locatie
  Kleinschalig wonen met allure, zo kan de Woonstaete Woonvilla het beste worden omschreven. Het alzijdige gebouw is prima te plaatsen in bestaande stedenbouwkundige plannen en tussen grondgebonden woningen, maar komt ook op een solitaire locatie – alleen of met meerdere Woonstaete Woonvilla’s bij elkaar – goed tot zijn recht. Als het gaat om het bepalen van de beste locatie, denkt Woonstaete graag mee met gemeenten en stedenbouwkundigen om tot een optimaal eindresultaat te komen. De Woonstaete Woonvilla wordt als totaalconcept neergezet. De buitenbergingen en parkeerplaatsen zullen volgens de gemeentelijke normen, ingepast in het tuinontwerp, worden gebouwd en aangelegd.